Herhaald bericht, oproep tot deelnemen: Huiskamergesprekken Remonstranten in november en december

In  vervolg op de huiskamergesprekken in februari organiseren Jasper van der Horst en de remonstrantse contactleden een nieuwe serie in november en december. We nodigen je uit om elkaar hierbij weer te ontmoeten. Het onderwerp is “huis en thuis”  en Jasper zal deze bijeenkomsten leiden. Hij zegt over het onderwerp: “Je huis is een belangrijke plek. Een huis is heel praktisch een dak boven je hoofd, de locatie waar je veel uren van de dag doorbrengt. En het is veel meer dan dat. Waarschijnlijk heeft iedereen van ons op allerlei plekken gewoond. Is er een huis waaraan je een bijzondere herinnering bewaart? Ik wil iedereen uitnodigen om een foto mee te nemen van een huis waar je hebt gewoond. Dat kan natuurlijk ook je huidige huis zijn. Of een huis waarvan je altijd hebt gedroomd om er te gaan wonen.

Ook zijn er vele gedichten te vinden over huis en thuis. Dan kan het ook gaan over ‘je ergens thuis voelen’, misschien niet zozeer op een fysieke plek, maar je thuis voelen bij mensen. Wat heb je nodig om je ergens thuis te voelen? Een mooi gedicht is dus ook welkom.”.

De bijeenkomsten worden gehouden op

Woensdag 22 november om 14.30 uur bij Roelie Gasthuis, email rgasthuis@planet.nl

Maandag 27 november om 14.30 uur bij Aggie Esselink, email a.esselink@planet.nl

Woensdag 6 december om 14.30 uur bij Lucy Kruithof, email lucykruithof@ziggo.nl

Je kunt je opgeven bij de gastvrouw voor de datum van je keuze. Als je minder mobiel bent, is er de mogelijkheid om je te halen en thuis te brengen.

Namens Jasper van der Horst en de contactleden,
Roelie Gasthuis-Reinds, Claas Hamming, Nellie Beukema-Kremer